Fragt & Levering

Vi pakker din ordre så hurtigt som muligt og sørger for at sende den indenfor 1-3 hverdage. Hvis vi imod forventning ikke kan leve op til dette eller hvis der har indsneget sig en fejl i vores lagersystem, vil du få besked hurtigst muligt på mail. 

Levering

Vi sender din pakke inden for 3 dage.

Vi tilbyder at sende pakker med DAO, PostNord og GLS. Du kan vælge at få sendt til en pakkeshop nær dig – det koster 50 kr. uanset pakkens vægt. Du kan også få den leveret direkte hjem til dig – det koster 80 kr. uanset pakkens vægt. Ved kassen vælger du selv hvilket fragtfirma og hvilken type levering du ønsker (samt hvilken pakkeshop du evt. foretrækker din pakke sendt til). 

Vi giver fri fragt, når du lægger en ordre på min. 555 kr. (kun til pakkeshop)

Den normale leveringstid er 1-3 hverdage fra vi indleverer pakken til du har den i hænderne, dog kan der forekomme længere leveringstid i travle perioder hos fragtfirmaerne.

Afhentning i butikken i Hillerød - da vores fysiske butik er lukket er dette ikke muligt mere.

Pt. er vores varer på et lager i Hillerød, og ønsker du at hente din ordre, så aftaler vi nærmere, om det kan lade sig gøre at mødes i Hillerød. Beklager ulejligheden, men dette er bedste løsning lige pt.
Du modtager en SMS, når din ordre er pakket og klar. 

Returnering

Du har 14 dages returret på fysiske produkter. 

Du bedes sende os en mail på englesans@englesans.dk med emnet ’Retur + dit ordrenummer’, hvis du ønsker at returnere en vare. Du bedes vedlægge dit ordrenummer i pakken. Pakken skal sendes retur senest 14 dage efter, at du har modtaget den. Returneringsomkostningerne afholdes af kunden. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til vi har modtaget den retur.

Såfremt du ikke afhenter din pakke i pakkeshop og den derfor returneres til Englesans Krystalbutik, hæfter du for returomkostningerne herved – 50 kr. uanset pakkens vægt.

Ved retur er det dit ansvar at pakke varen forsvarligt ind. Hvis varen mod forventning modtages i defekt stand eller er brugt, så den ikke kan få en ny ejer, gives der ikke penge retur. 

Ønsker du at sende en pakke retur, bedes den sendes til:

Englesans Krystalbutik
Store Lyngbyvej 24
3320 Skævinge

Pakkeshop:
SuperBrugsen
Byvej 6
3310 Ølsted