Fragt & Levering

Vi pakker din ordre så hurtigt som muligt og sørger for at sende den indenfor 1-3 hverdage. Hvis vi imod forventning ikke kan leve op til dette eller hvis der har indsneget sig en fejl i vores lagersystem, vil du få besked hurtigst muligt på mail. 

Levering

Vi sender din pakke inden for 3 dage.

Vi tilbyder at sende pakker med DAO, PostNord og GLS. Du kan vælge at få sendt til en pakkeshop nær dig – det koster 50 kr. uanset pakkens vægt. Du kan også få den leveret direkte hjem til dig – det koster 80 kr. uanset pakkens vægt. Ved kassen vælger du selv hvilket fragtfirma og hvilken type levering du ønsker (samt hvilken pakkeshop du evt. foretrækker din pakke sendt til). 

Vi giver fri fragt, når du lægger en ordre på min. 555 kr. (kun til pakkeshop)

Vi har valgt at sende vores pakker fra en lokal kiosk i Hillerød for at støtte lokalmiljøet og indehaveren. Den normale leveringstid er 1-3 hverdage fra vi indleverer pakken til du har den i hænderne, dog kan der forekomme længere leveringstid i travle perioder hos fragtfirmaerne.

Afhentning i butikken i Hillerød

Du har også mulighed for at vælge ’Afhentning i butik’, når du er ved kassen. Vi bestræber os på at have din magiske bestilling pakket og klar til næste åbningsdag. Du modtager en SMS, når den er klar til afhentning. 

Returnering

Du har 14 dages returret på fysiske produkter. 

Du bedes sende os en mail på englesans@englesans.dk med emnet ’Retur + dit ordrenummer’, hvis du ønsker at returnere en vare. Du bedes vedlægge dit ordrenummer i pakken. Pakken skal sendes retur senest 14 dage efter, at du har modtaget den. Returneringsomkostningerne afholdes af kunden. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til vi har modtaget den retur.

Såfremt du ikke afhenter din pakke i pakkeshop og den derfor returneres til Englesans Krystalbutik, hæfter du for returomkostningerne herved – 50 kr. uanset pakkens vægt.

Ved retur er det dit ansvar at pakke varen forsvarligt ind. Hvis varen mod forventning modtages i defekt stand eller er brugt, så den ikke kan få en ny ejer, gives der ikke penge retur. 

Ønsker du at sende en pakke retur, bedes den sendes til:

Englesans Krystalbutik
Torvet 7F ~ Baghuset
3400 Hillerød

Pakkeshop:
Kiosk & Pakkeservice
Torvet 3
3400 Hillerød