VELKOMMEN TIL ENGLESANS

I lys og kærlighed

Babeth & Mathilde

Hjerterne bag Englesans

Mød Babeth og Mathilde

Bag Englesans står Mor & Datter, Babeth & Mathilde.
Vores relation er åben, ærlig og med den dybeste respekt for hinanden.

Babeth arbejder fuldtid i Englesans og derudover er hun også assistent for Sebbastian Lorantius på 5. år. Babeth har et hav af spændende, alternative uddannelser (dyrehealer, clairvoyant/medie, sportsakupunktør, sportsmassør, reikihealer, hypnotisør/hypnoterapeut og Divine Master Healer) bag sig og har levet og arbejdet i den spirituelle verden i rigtig mange år – det er derfor også Babeth, der tilbyder vores behandlinger. Babeth har altid været fascineret af den alternative verden og følt sig draget i den retning. Krystaller og Engle, høje energier, dybe meditationer og meget mere har været hverdag for Babeth snart ligeså længe hun kan huske.

”Det giver mig så meget og jeg kan mærke mig selv og være tro mod mig selv på en anden måde end før i tiden – jeg er fri”. – Babeth

Mathilde er helt naturligt opvokset i et Univers fyldt med Krystaller og Engle og med hendes egne ord: 

”Plads, tillid og ro til at finde min kerne”. – Mathilde

Mathildes helt store passion er arbejdet med Krystaller, Englekort og mennesker og deres udvikling. Mathilde er i gang med spændende uddannelser og kurser, for på sigt at kunne afholde sessions og workshops med fokus på selvudvikling, selvværd og selvkærlighed. Mathilde står derfor også for Krystalguidning og Englekortlæsninger.

Vi brænder for Englesans! Vi elsker at være i butikken, at få besøg, at guide og vejlede, at se lyset i både børn og voksne, når I finder lige netop det, der rammer hjertet.

Tak, fordi du er med til at gøre Englesans helt særlig – tak for dig og tak for tilliden. Og af hjertet tusind tak fordi du har valgt at klikke ind på Englesans.dk. Vi håber, at du finder lige præcis det, du leder efter – det som leder efter dig. Savner du noget, så lad os forsøge at skaffe det. 

Vores vision for Englesans

Englesans er vores energifyldte Krystalunivers, som er skabt af drømme, kærlighed og ærlighed. Vores passion er drivkraften bag vores forretning og alle beslutninger og handlinger bliver truffet med hjertet.

Englesans har faktisk eksisteret siden oktober 2013, hvor navnet ’Englesans’ stod helt klart, det skulle vores butik hedde, når det engang var tid. Og tid gik der. Der blev solgt lidt krystaller og behandlinger hjemme fra stuen i de første mange år. Uforudsete ting fandt sted og ændrede hverdagen og efter flere og flere små tegn, så blev 2019 året – helt præcist den 10/10 kl. 10, hvor vi endelig åbnede vores butik. En butik, der er skabt og udviklet med et ønske om, at alle der træder ind, skal føle sig hjemme, set, hørt og føle, at de er lige præcis der, hvor de skal være. Vores vision er, at folk går derfra lidt klogere – på sig selv.

Vores drøm og hjertebarn vokser og vokser, hvorfor vi har lavet denne hjemmeside. Med drømmen og håbet om, at I kan mærke vores energi også gennem en skærm og med fokus på, at du som individ skal blive klogere på dig selv, turde mærke din intuition og vælge DIG til.

Vi håndplukker ALLE vores krystaller med intentionen om, at kunne viderebringe de højeste energier og den højeste kvalitet til netop dig. Lad din intuition guide dig til, hvilken krystal eller hvilket energiredskab du har brug for? Stol på den og på dig. Du ved bedst selv, så vis tillid til dit indre og lyt efter – dit hjerte vil vise dig vej.

Alle krystaller og energiredskaber bliver renset med renselse og kærlighed, så snart de kommer inden for døren i butikken og igen, når vi pakker dem til dig. Vi anbefaler stadig, at du renser dem ved modtagelse og lægger en intention for dem, så de er helt klar til at arbejde med dig.