Handelsbetingelser

Betaling

Du har mulighed for at betale med MobilePay, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og bankoverførsel, når du handler hos EnglesansBetalingen bliver først trukket på din konto, når vi sender din pakke. Hos Englesans er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter.

Englesans bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL protokol, hvilket helt enkelt betyder, at man selvfølgelig ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Vi pakker og sender din ordre så hurtigt, som muligt – dog senest 3 dage efter din bestilling. Hvis vi imod forventning ikke kan leve op til dette vil du få besked hurtigst muligt på mail.

Er der en fejl i vores lagersystem, så vi ikke kan levere en vare du har bestilt, så sender vi dig de øvrige varer og kontakter dig hurtigst muligt på mail. I så fald bliver købsbeløbet naturligvis tilrettet. 

Vi sender med DAO, PostNord og GLS til pakkeshop (50 kr. uanset pakkens vægt) eller hjemmelevering (80 kr. uanset pakkens vægt). Du kan ved kassen vælge, hvilken type levering du ønsker og evt. hvilken pakkeshop du foretrækker din pakke sendt til. 

Der er fri fragt ved køb over 555 kr. (kun til pakkeshop)

Du har også mulighed for at vælge ’Afhentning i butik’. Vi bestræber os på at have din magiske bestilling pakket og klar til næste åbningsdag. Du modtager en SMS, når den er klar til afhentning.

Returnering

Du har 14 dages returret på fysiske produkter. 

Du bedes sende os en mail på englesans@englesans.dk med emnet ’Retur + dit ordrenummer’, hvis du ønsker at returnere en vare. Du får tilsendt et returnummer, som du bedes vedlægge pakken. Pakken skal sendes retur senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Returneringsomkostningerne afholdes af kunden. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Såfremt du ikke afhenter din pakke i pakkeshop og den derfor returneres til Englesans Krystalbutik, hæfter du for returomkostningerne herved – 50 kr. uanset pakkens vægt.

Ved retur er det dit ansvar at pakke varen forsvarligt ind. Hvis varen mod forventning modtages i defekt stand eller brugt, så den ikke kan få en ny ejer, gives der ikke penge retur. 

Ønsker du at sende en pakke retur, bedes den sendes til:

Englesans Krystalbutik
Torvet 7F ~ Baghuset
3400 Hillerød

Pakkeshop:
Kiosk & Pakkeservice
Torvet 3
3400 Hillerød

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Englesans vil dække returneringsomkostningerne i et rimeligt omfang.

Ved returnering af ødelagte produkter eller produkter med fejl eller mangler bedes du kontakte os på englesans@englesans.dk – så finder vi en løsning.

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt på Englesans.dk. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal vi have besked om dette senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal kunden senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail til englesans@englesans.dk. I meddelelsen skal du tydeliggøre, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, bedes du venligst følge proceduren/instrukserne i punktet ’Retur’ ovenfor. Returneringsomkostningerne afholdes af kunden.

Fortryder du dit køb efter din pakke er sendt, er det dig som kunde, der hæfter for portobeløbet. Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig besked herom. Du hæfter som kunde for returomkostningerne herved – 50 kr. uanset pakkens vægt.

Hvis din pakke kommer retur til os pga. den ikke er afhentet i pakkeshopppen, så opbevarer vi pakken i 3 måneder, i denne tid er pakken stadig din. Ønsker du den gensendt, betaler du for en ny forsendelse (50 kr.), da vi ikke kan påtage os ekstraudgifter til porto, på vegne af andre.

Når du sender varen retur, hæfter du for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis varen er prøvet derudover, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres ved overførsel til din bank.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.